Valószínűleg a két gyilkos tini holttestét találták meg a kanadai hatóságok

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A kanadai hatóságok úgy hiszik, a három ember meggyilkolásával gyanúsítható két fiatal holttestét találták meg - írja a CNN. A testekre a Nelson folyó partján bukkantak.

„Biztos vagyok benne, hogy ők azok - mondta egy helyi rendőr, Jane MacLatchy. Hozzátette, hogy majd a boncolás után tudják ezt biztosra mondani. 

A 19 éves Kam McLeodot és a 18 éves Bryer Schmegelskyt azzal gyanúsították, hogy júliusban egy Gillamtől 3000 kilométerre található nyugat-kanadai autópálya mentén agyonlőttek egy a lerobbant autójuknál várakozó amerikai-ausztrál párt. Négy nappal később és 470 kilométerrel arrébb pedig ugyancsak egy út mellett végeztek a University of British Columbia egyik tudósával. Egy ideig a két fiút is eltűntként keresték, majd amikor rájöttek, hogy a bizonyítékok alapján inkább ők lehetnek az elkövetők, hajtóvadászat indult ellenük. 

Schmegelsky apja július végén azt nyilatkozta  a Canadian Press hírügynökségnek, hogy fia öngyilkos küldetésen van, véget akar vetni a szenvedésének. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.