Ágyak után klímát is szerzett a gyerekkórházaknak Orosvári Zsolt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Orosvári Zsolt újra akcióba kezdett. A sárbogárdi férfi tavaly novemberben egyszer már akciózott, akkor ötmillió forintot gyűjtött össze arra, hogy harminc gyerekkórháznak háromszáz ágyat adományozhasson. Akkor az sarkallta lépésre, hogy sok kórházban a szülők csak a földön éjszakázhattak ápolásra szoruló gyermekük mellett.

Most a hőség miatt lépett újra. Mivel korábban légkondicionálókat forgalmazott, korábbi kapcsolatait mozgósítva megpróbált klímákat szerezni a gyerekkórházaknak, mivel megtudta, hogy a magyar kórházak betegszobáinak 98 százalékában nincs ilyen berendezés.

Akciójának már vannak eredményei, a Bethesda kórház égési osztályán már el is kezdték beszerelni a berendezéseket, amiket szerzett. A berendezéseket a Daikin ingyen biztosította, a Kende Kft. pedig beszerelte. (Via HVG)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.