Ágyak után klímát is szerzett a gyerekkórházaknak Orosvári Zsolt

Egészségügy
2019 augusztus 14., 08:03
comments 330

Orosvári Zsolt újra akcióba kezdett. A sárbogárdi férfi tavaly novemberben egyszer már akciózott, akkor ötmillió forintot gyűjtött össze arra, hogy harminc gyerekkórháznak háromszáz ágyat adományozhasson. Akkor az sarkallta lépésre, hogy sok kórházban a szülők csak a földön éjszakázhattak ápolásra szoruló gyermekük mellett.

link Forrás

Most a hőség miatt lépett újra. Mivel korábban légkondicionálókat forgalmazott, korábbi kapcsolatait mozgósítva megpróbált klímákat szerezni a gyerekkórházaknak, mivel megtudta, hogy a magyar kórházak betegszobáinak 98 százalékában nincs ilyen berendezés.

Akciójának már vannak eredményei, a Bethesda kórház égési osztályán már el is kezdték beszerelni a berendezéseket, amiket szerzett. A berendezéseket a Daikin ingyen biztosította, a Kende Kft. pedig beszerelte. (Via HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.