Testi sértésért elítélték A$AP Rockyt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A$AP Rockyt bűnösnek találták testi sértés vádjával, és felfüggesztett börtönre ítélték.

A 30 éves amerikai rapper június végén Stockholmban keveredett kocsmai bunyóba, majd majdnem egy hónapig őrizetben volt, mielőtt az ítélethirdetés előtt elengedték. Még Donald Trump amerikai elnök is felhívta a svéd miniszterelnököt, hogy hagyja futni a rappert, de csúnyán visszapattant.

A$AP Rocky egy üveg konyakkal 2017. október 12-én ChicagóbanFotó: Jeff Schear/AFP

A$AP Rocky stábjából két másik embert, Bladimir Cornielt és David Risperst ugyanezzel a váddal szintén bűnösnek találták. (BBC)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.