Ágyában gyújtottak fel egy brit nőt Barbadoson

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Natalie CrichlowFotó: GoFundMe

Álmában gyújtottak fel egy brit nőt Barbadoson. A lutoni Natalie Crichlowra támadója gyúlékony anyagot locsolt, majd rágyújtotta az ágyát. A 44 éves nő a családját látogatta a szigeten.

A támadás még július 28-án történt, Crichlow augusztus 6-án, a kórházban vesztette életét. A tűzben teste 75 százalékán szenvedett súlyos égési sérüléseket.

A támadóját még nem azonosították.

"A betörő fojtogatta, majd felgyújtotta. Nem értem, hogy miért történt" - nyilatkozta a brit PA hírügynökségnek Crichlow unokahúga, Ashley Best. "A kórházban belehalt a sérüléseibe. Egyszerűen felfoghatatlan, hogy valakit, aki annyi mindennel megküzdött az életében, így ragadjanak el" - mondta.

A Guardian beszámolója szerint a háromgyerekes Crichlow leszbikus volt, de arra nem utalnak a cikkben, hogy ennek köze lehetett a gyilkossághoz.

Családja most közadakozásból próbálja megoldani, hogy holttestét hazaszállíthassák Nagy-Britanniába.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.