Három nappal a meccse előtt Nate Diaz azért még eltolt egy spanglit a nyilvános edzésen

A kaliforniai MMA-s három év után most szombaton lép először ketrecbe Anthony Pettis ellen, és a UFC szokása szerint szervezett neki egy nyilvános edzést, ahol bemutathatta, hogyan készült a nagy visszatérésre. És Nate Diaz megmutatta: 

Némi árnyékbokszolás után előkapott a zsebéből egy spanglit, majd bemelegítés alatt azt pöfékelte tovább, amitől úgy nézett ki ütögetés közben, mint egy gőzmozdony. Majd pár slukk után a spanglit odaadta rajongóknak, hogy adják körbe egymás között.

Ugyanakkor attól valószínűleg nem kell tartania, hogy eltiltanák a spanglizás miatt, mert állítása szerint csak teljesen legális CBD (kannabidiol) tartalmú orvosi marihuánával tömte meg a cigit, amiben elvileg nincs pszichoaktív hatóanyag. És a Yahoo sportújságírója szerint ez csak akkor számított volna doppingvétségnek, a közvetlenül 12 órával a meccs előtt szívta volna el a CBD-s cigit.  

Ezt pedig az amerikai doppingellenes ügynökség (USADA ) pont neki köszönhetően vette le a tiltott szerek listájáról, amikor Diaz 2016-ban, a Conor McGregor elleni második meccse után CBD-t kezdett szívni a sajtótájékoztatón. (CBSSports)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.