Három nappal a meccse előtt Nate Diaz azért még eltolt egy spanglit a nyilvános edzésen

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A kaliforniai MMA-s három év után most szombaton lép először ketrecbe Anthony Pettis ellen, és a UFC szokása szerint szervezett neki egy nyilvános edzést, ahol bemutathatta, hogyan készült a nagy visszatérésre. És Nate Diaz megmutatta: 

Némi árnyékbokszolás után előkapott a zsebéből egy spanglit, majd bemelegítés alatt azt pöfékelte tovább, amitől úgy nézett ki ütögetés közben, mint egy gőzmozdony. Majd pár slukk után a spanglit odaadta rajongóknak, hogy adják körbe egymás között.

Ugyanakkor attól valószínűleg nem kell tartania, hogy eltiltanák a spanglizás miatt, mert állítása szerint csak teljesen legális CBD (kannabidiol) tartalmú orvosi marihuánával tömte meg a cigit, amiben elvileg nincs pszichoaktív hatóanyag. És a Yahoo sportújságírója szerint ez csak akkor számított volna doppingvétségnek, a közvetlenül 12 órával a meccs előtt szívta volna el a CBD-s cigit.  

Ezt pedig az amerikai doppingellenes ügynökség (USADA ) pont neki köszönhetően vette le a tiltott szerek listájáról, amikor Diaz 2016-ban, a Conor McGregor elleni második meccse után CBD-t kezdett szívni a sajtótájékoztatón. (CBSSports)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!