Madarakat szippantott fel egy orosz Airbus mindkét hajtóműve, a kényszerleszállás során 23-an sérültek meg

külföld
2019 augusztus 15., 07:38
comments 147
Az Ural Airlines A321-ese behúzott futóművel, kikapcsolt hajtóművekkel landolt egy kukoricásban Moszkva közelében.
photo_camera Az Ural Airlines A321-ese behúzott futóművel, kikapcsolt hajtóművekkel landolt egy kukoricásban Moszkva közelében. Fotó: HO/AFP

Kigyulladt hajtóművel kellett kényszerleszállást végrehajtania az orosz Ural Airlines egy Airbus A321-es gépe. A repülő mindkét hajtóműve madarat szippantott be és leállt.

A kényszerleszállás után 23 utast, köztük 5 gyereket kellett kórházba szállítani. A gép madárrajba ütközött a felszállás után, mindkét hajtóműve leállt, az egyik ki is gyulladt.
photo_camera A kényszerleszállás után 23 utast, köztük 5 gyereket kellett kórházba szállítani. A gép madárrajba ütközött a felszállás után, mindkét hajtóműve leállt, az egyik ki is gyulladt. Fotó: Sputnik

A leszállás nagyon rázósra sikeredett: 23 sérültet, köztük öt gyereket kellett kórházba szállítani. A gép leállt hajtóművekkel vitorlázva, behúzott futóművel landolt egy kukoricásban a Moszkvától északkeletre lévő Zsukovszkij repülőtér közelében. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.