Madarakat szippantott fel egy orosz Airbus mindkét hajtóműve, a kényszerleszállás során 23-an sérültek meg

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Az Ural Airlines A321-ese behúzott futóművel, kikapcsolt hajtóművekkel landolt egy kukoricásban Moszkva közelében.Fotó: HO/AFP

Kigyulladt hajtóművel kellett kényszerleszállást végrehajtania az orosz Ural Airlines egy Airbus A321-es gépe. A repülő mindkét hajtóműve madarat szippantott be és leállt.

A kényszerleszállás után 23 utast, köztük 5 gyereket kellett kórházba szállítani. A gép madárrajba ütközött a felszállás után, mindkét hajtóműve leállt, az egyik ki is gyulladt.Fotó: Sputnik

A leszállás nagyon rázósra sikeredett: 23 sérültet, köztük öt gyereket kellett kórházba szállítani. A gép leállt hajtóművekkel vitorlázva, behúzott futóművel landolt egy kukoricásban a Moszkvától északkeletre lévő Zsukovszkij repülőtér közelében. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.