Akkora mumus az RTL a kormánysajtóban, hogy az Origo még egy hozott anyagból is kiszerkesztette

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kisatírozta az RTL Klub említését is egy átvett cikkből az Origo. Az Otthoncentrum A Duna House* küldött ma szét elemzést a népszerű magyar tévésorozatokban látható lakások áráról, amit például a Portfolio is változatlan formában vett át, így tudható, hogy abban az HBO-n futó Aranyélet, illetve a köztévé évtizedekig tartó teleregénye, a Szomszédok mellett két RTL-es sorozat, a Barátok Közt és az Éjjel-Nappal Budapest lakásai szerepeltek.

Ezt azok, akik az Origón olvasták volna a Duna House elemzését, már nem tudhatják. A kormányzati médiakonglomerátum hírportálja ugyanis az RTL-es sorozatokra vonatkozó részt szimplán kihagyta átvételéből. (A találatot köszönjük olvasóinknak, Péternek és Bálintnak!)

*Pontosítás 17:55: Cikkünkben eredetileg tévesen az Otthoncentrumnak tulajdonítottam az elemzést, amit valójában a Duna House adott ki. Minden érintettől és olvasóinktól is elnézést kérek.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.