Akkora mumus az RTL a kormánysajtóban, hogy az Origo még egy hozott anyagból is kiszerkesztette

ÉLET
2019 augusztus 16., 13:05
comments 173

Kisatírozta az RTL Klub említését is egy átvett cikkből az Origo. Az Otthoncentrum A Duna House* küldött ma szét elemzést a népszerű magyar tévésorozatokban látható lakások áráról, amit például a Portfolio is változatlan formában vett át, így tudható, hogy abban az HBO-n futó Aranyélet, illetve a köztévé évtizedekig tartó teleregénye, a Szomszédok mellett két RTL-es sorozat, a Barátok Közt és az Éjjel-Nappal Budapest lakásai szerepeltek.

Ezt azok, akik az Origón olvasták volna a Duna House elemzését, már nem tudhatják. A kormányzati médiakonglomerátum hírportálja ugyanis az RTL-es sorozatokra vonatkozó részt szimplán kihagyta átvételéből. (A találatot köszönjük olvasóinknak, Péternek és Bálintnak!)

*Pontosítás 17:55: Cikkünkben eredetileg tévesen az Otthoncentrumnak tulajdonítottam az elemzést, amit valójában a Duna House adott ki. Minden érintettől és olvasóinktól is elnézést kérek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.