Akkora mumus az RTL a kormánysajtóban, hogy az Origo még egy hozott anyagból is kiszerkesztette

Kisatírozta az RTL Klub említését is egy átvett cikkből az Origo. Az Otthoncentrum A Duna House* küldött ma szét elemzést a népszerű magyar tévésorozatokban látható lakások áráról, amit például a Portfolio is változatlan formában vett át, így tudható, hogy abban az HBO-n futó Aranyélet, illetve a köztévé évtizedekig tartó teleregénye, a Szomszédok mellett két RTL-es sorozat, a Barátok Közt és az Éjjel-Nappal Budapest lakásai szerepeltek.

Ezt azok, akik az Origón olvasták volna a Duna House elemzését, már nem tudhatják. A kormányzati médiakonglomerátum hírportálja ugyanis az RTL-es sorozatokra vonatkozó részt szimplán kihagyta átvételéből. (A találatot köszönjük olvasóinknak, Péternek és Bálintnak!)

*Pontosítás 17:55: Cikkünkben eredetileg tévesen az Otthoncentrumnak tulajdonítottam az elemzést, amit valójában a Duna House adott ki. Minden érintettől és olvasóinktól is elnézést kérek.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.