Döbbenetes gólt hozott össze a Liverpool kapusa

Forgatókönyvekbe illően kanyargó történet játszódik már hetek óta a Liverpool második számú kapusa, a spanyol Adrián körül. A szezon elején eleve nem sokan gondolták volna, hogy a 32 éves kapus komolyabb szerepet kaphat ebben az idényben, de aztán az elsőszámú kapus, Alisson a szezonnyitón lesérült, a legutóbbi hírek szerint legalább 4-6 hétre.

Fotó: GLYN KIRK/AFP

Ekkor lépett elő Adrián, aki friss szerzemény volt a Liverpoolnál: a megelőző hat évben a West Ham United játékosa volt, de az utolsó években már csak második számú kapus Łukasz Fabiański mögött. A hirtelen mélyvízbe dobott Adrián első meccsén az Európai Szuperkupa döntőjén bizonyíthatott, és azonnal hőssé vált: ő fogta meg a Chelsea ötödik tizenegyesét, és ezzel megnyerte a kupát a csapatának.

A meccs utáni ünneplés során viszont egy szurkoló rohant a pályára, és mind a szurkoló, mind az őt üldöző biztonsági úgy csapódott bele a liverpooliakba, hogy Adrián megsérült, napokig kétséges volt, hogy védhet-e egyáltalán a szombati meccsen a Southampton ellen.

Végül védhetett, de ebben majdnem nem lett köszönet: miután a Liverpool két gólos előnyt szedett össze két igen szép találattal, jött a 83. perc, és ez az egészen elképesztő gól:

A Liverpool szerencséje, hogy pár perccel később Danny Ings óriási ziccert hibázott el, így maradt az 1-2 a vendégek javára, Klopp csapata két győzelemmel kezdte a szezont, ugyanakkor még hetekig lehetnek kapusproblémáik.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.