Ingyenes próbatermet kaphat a Tankcsapda Debrecentől

KULTÚRA
2019 augusztus 17., 05:48
comments 265

Debrecen város közgyűlése hamarosan szavazhat Papp László polgármester előterjesztéséről, aminek alapján a Tankcsapda zenekar térítésmentesen használhat majd egy ingatlant, hogy ott próbatermet rendezzenek be maguknak.

Az előterjesztésből kiderül, hogy Fejes Tamás (a zenekar dobosa, és az üzleti ügyeket intéző Tankcsapda Music Kft. ügyvezetője) kereste meg az önkormányzatot, hogy kinéztek egy raktárat, mert a mostani próbatermüket kinőtték.

A raktár 191 négyzetméter, és most iskolákból leselejtezett holmikat tartanak benne. A polgármester javasolja, hogy a lomok elszállítása után a zenekar megkapja használatra a termet. A Tankcsapdának rendszeresen igazolnia kell majd, hogy tényleg próbateremnek használják a helyet.

A Tankcsapda zsebében utoljára a Blikk turkált, és akkor arra jutottak, hogy a 2010-es évek közepén évente átlagosan nettó 160 millió forintot keresett a banda fellépéseivel. Az utóbbi években a Mol is támogatta az 1989-ben alakult népszerű zenekart.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.