Videóbíró miatt nem nyert az utolsó pillanatban a Manchester City a Tottenham ellen

sport
2019 augusztus 17., 18:46
comments 89

Épphogy bevezették csak az idei angol szezonra a VAR-t, de máris itt az első komolyabb dráma: a második forduló rangadóján a tavalyi bajnok és idei elsőszámú esélyes City a BL-döntős Tottenham Hotspur ellen lépett otthon pályára, és bár kétszer is vezetést szereztek, a Spurs kétszer is egyenlíteni tudott.

photo_camera Fotó: OLI SCARFF/AFP

Az utolsó félórában hatalmas lendülettel támadt Guardiola csapata, de mégis úgy nézett ki, hogy marad a 2-2, majd jött a 92. perc és Gabriel Jesus gólja. De csak pár pillanatig, ugyanis a játékvezető videóbíróval visszanézette az esetet, és arra jutottak, hogy Laporte kezéről pattant a labda Jesus elé, ezért érvénytelenítették a gólt. 

link Forrás

Mondani se kell, de az utolsó pár perc már nagyon felháborodott légkörben zajlott, a lefújás után Gabriel Jesus még hosszasan perelt a bíróval, hiába persze:

link Forrás

A meccsen a Citynek 30 lövése volt, a Spursnak 3, mégis 2-2 lett. A City tíz alkalommal találta el a kapu felületét, a londoniak kétszer, ebből esett a két gól. Hát ilyen a foci. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.