Videóbíró miatt nem nyert az utolsó pillanatban a Manchester City a Tottenham ellen

Épphogy bevezették csak az idei angol szezonra a VAR-t, de máris itt az első komolyabb dráma: a második forduló rangadóján a tavalyi bajnok és idei elsőszámú esélyes City a BL-döntős Tottenham Hotspur ellen lépett otthon pályára, és bár kétszer is vezetést szereztek, a Spurs kétszer is egyenlíteni tudott.

Fotó: OLI SCARFF/AFP

Az utolsó félórában hatalmas lendülettel támadt Guardiola csapata, de mégis úgy nézett ki, hogy marad a 2-2, majd jött a 92. perc és Gabriel Jesus gólja. De csak pár pillanatig, ugyanis a játékvezető videóbíróval visszanézette az esetet, és arra jutottak, hogy Laporte kezéről pattant a labda Jesus elé, ezért érvénytelenítették a gólt. 

Mondani se kell, de az utolsó pár perc már nagyon felháborodott légkörben zajlott, a lefújás után Gabriel Jesus még hosszasan perelt a bíróval, hiába persze:

A meccsen a Citynek 30 lövése volt, a Spursnak 3, mégis 2-2 lett. A City tíz alkalommal találta el a kapu felületét, a londoniak kétszer, ebből esett a két gól. Hát ilyen a foci. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.