280,55 km/h-val száguldott egy brit kerékpáros

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

280,557 km/h-ás sebességgel száguldott Neil Campbell brit kerékpáros az észak-yorkshire-i Elvington repterén, jelentősen megdöntve ezzel a kerékpáros sebességi rekordot. Campbellt egy Porsche Cayenne gépkocsi húzta be, de a reptér futópályáján már saját erőből kellett haladnia.

A korábbi rekordot a holland Fred Rompelberg tartotta, ő 1995-ben 268,6 km/h-val száguldott.

Campbell most még nagyobb rekordra készül. Tervei szerint jövőre Utahban, a Bonneville síkságon - ahol egy kiszáradt sós tómeder tükörsima felületén szokták megdönteni a szárazföldi sebességi rekordokat - 220 mérföldes óránkénti sebességet, vagyis 354 km/h-ás sebességet kíván elérni. "Első csapatként át szeretnénk lépni a 200 mérföldes határt. Úgy gondoljuk, hogy akár több mint 220 is sikerülhet" - mondta.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.