Kinek hogy telik a hétvége?

ÉLET
2019 augusztus 19., 07:56
comments 106

Egy négynapos hétvége harmadik napján valószínűleg már mindenki megkapta az éves flexadagja egy egész számmal kifejezhető százalékos hányadát. Én biztosan, mert pont ezen a hétvégén csiszolják az irodánk ablakainak kereteit, de mégsem ez a legzavaróbb zaj.

Az imént gördült be egy fiatalember elegáns, metálfehér Range Roverével a Török utcába, aminek a napfénytetején át olyan hangerővel üvöltött a Kis Grofó, hogy még a flex hangját is elnyomta. Az önök nyugalmát éppen ki és mivel teszi tönkre ezen a szép, pettyüdt kánikulai napon?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt