Visszatöltötték a vizet a zalakarosi termáltóba

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Tavaly májusban mi is beszámoltunk róla, hogy eltűnt a víz a zalakarosi termáltóból. Most meglett.

Kétségtelen, hogy ez az egyik legrosszabb dolog, ami egy tóval történhet, a helyieket csak az vigasztalhatta, hogy az uniós pénzből kialakított tóban akkor sem lehet fürdeni, amikor van benne víz.

A tó alatti egyméteres vízelvezető rendszer sérülése miatt, egy nagy kráterben szivárgott el a víz, de az MTI képeinek tanúsága szerint már helyreállt a rend.

Fotó: Varga György/MTI/MTVA
Fotó: Varga György/MTI/MTVA
Fotó: Varga György/MTI/MTVA
Fotó: Varga György/MTI/MTVA

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.