15 évet is kaphat a 65 éves szerb, aki Győrben fegyverrel állított meg egy kocsit, majd rágót és energiaitalt rabolt egy benzinkútról

2019 augusztus 21., szerda 7:59
95

Elkészült a vádirat annak a szerb férfinak az ügyében, aki 2018. november 18-án reggel lőfegyverrel a kezében sétált az egyik győri út közepén. Megállított egy autót, kétszer a levegőbe lőtt. A sofőr félelmében bezárta az ajtókat és hívta a rendőröket. A fegyveres férfi közben tovább sétált a közeli benzinkúthoz.

A benzinkúton a férfi magához vett egy csomag rágógumit és egy doboz energiaitalt, amikkel távozni akart. Mikor a személyzet felszólította a fizetésre, csak megmutatta a nála lévő pisztolyt. A kiérkező rendőrök aztán elfogták a zavart férfit és mentővel kórházba vitték.

Fotó: police.hu

A Győri Járási Ügyészség garázdaság bűntettével, fegyveresen elkövetett rablás bűntettével és lőfegyverrel visszaélés bűntettével vádolja, akár tizenöt év szabadságvesztést is kaphat.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt