15 évet is kaphat a 65 éves szerb, aki Győrben fegyverrel állított meg egy kocsit, majd rágót és energiaitalt rabolt egy benzinkútról

Reggel 4 hírlevél
Amit tudni kell, minden reggel.

Elkészült a vádirat annak a szerb férfinak az ügyében, aki 2018. november 18-án reggel lőfegyverrel a kezében sétált az egyik győri út közepén. Megállított egy autót, kétszer a levegőbe lőtt. A sofőr félelmében bezárta az ajtókat és hívta a rendőröket. A fegyveres férfi közben tovább sétált a közeli benzinkúthoz.  

A benzinkúton a férfi magához vett egy csomag rágógumit és egy doboz energiaitalt, amikkel távozni akart. Mikor a személyzet felszólította a fizetésre, csak megmutatta a nála lévő pisztolyt. A kiérkező rendőrök aztán elfogták a zavart férfit és mentővel kórházba vitték. 

Fotó: police.hu

A Győri Járási Ügyészség garázdaság bűntettével, fegyveresen elkövetett rablás bűntettével és lőfegyverrel visszaélés bűntettével vádolja, akár tizenöt év szabadságvesztést is kaphat.  

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.