21 év után leveszik a Barátok köztöt a főműsoridőről (frissítve)

Az RTl Klub szeptembertől a  Love Island című új párkeresős realityműsorát adja az este kilences főműsoridőben, ahonnan 21 év után kerül el a csatorna saját gyártású sorozata, a Barátok közt - írta meg a Sorozatwiki. 

A BK új epizódjait innentől kezdve délután negyed hattól, a Híradó előtt láthatja az, akit az ilyesmi érdekel, az ismétlést meg negyed tizenegy tájától. 

Update: A produkció sajtósa cikkünk megjelenése után azzal jelentkezett, hogy a sorozatot szerintük valójában nem mozdították el a főműsoridőből, mert a csatorna definíciója szerint a tervezett, 22:25-ös ismétlés időpontja a főműsoridőre esik. A friss epizódokat a tervek szerint 17:10-tól sugározzák majd, ezek szeptembertől 6-8 perccel hosszabbak lesznek az eddigieknél. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.