A székesfehári fociklubnál úgy látják, hogy a működésük már elérte a Bundesliga szintjét

 „Nyugodt szívvel kijelenthetem, van egy klub Magyarországon, amely a működése alapján a Bundesligában is megállná a helyét” - nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Kovács Zoltán, az éppen most Fehérvár FC néven működő egykori Videoton sportigazgatója. Kovács szerint tiszta viszonyokat teremtettek, a mögéjük felsorakozó szponzorok a pénzükért cserébe eredményeket kapnak. „A legnagyobb változás azonban az, hogy a Mol Fehérvár FC külföldi megítélése rendkívül pozitív lett az évek során”. Vélhetően a tavalyi évre gondolt, amikor a fehérváriak bejutottak az Európa-liga csoportkörébe. 

Kovács Zoltán sportigazgatóFotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Sajnos alig pár hete, hogy a Fehérvárt egy liechtensteini csapat kiejtette az Európa-ligából, miután Vaduzban 2-0 legyőzték a magyar csapatot. 

Érdekes adat: a Fehérvár kiverése után, a következő fordulóban Vaduzban egy valódi Bundesliga-csapat játszott. A Frankfurt 5-0-ra nyert ott, ahol a Bundesliga-szervezettségű, rendkívül pozitív külföldi megítélésű Fehérvár kikapott 2-0-ra. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.