Hatalmas viszontlátás a Láttalak Csütörtökben

Sziasztok!

A Láttalak csütörtök rovatotokban olvastam a srácról, akivel láttuk egymást (és a barátnőmet, aki hozzátok irányította:) a HÉV-megállóban, mikor túlfutott a HÉV, mint bélabá a metróval, meg tudnátok adni az elérhetőségét? 

Köszi!

Ja, és gurulva röhögök a kommentszekció ötletein a kilétünkről, de szeretnék pusztán keresztnév maradni nekik. KÖSZI! :)

Tamara

Kedves Tamara!

Mailben ment Ferenc mailcíme, sok sikert, mielőbbi viszontlátást!

Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.