Hírverseny: az Origo az első rakéta fellövésének pillanatában már meg is írta, hogy minden eddiginél látványosabb volt az idei tűzijáték

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Ami gyors, az gyors

Durvul a hírverseny az online médiában, amire tökéletes példa az Origo kedd esti cikke-kritikája a budapesti tűzijátékról. A “Minden eddiginél látványosabb volt az idei tűzijáték” című írást ugyanis 21 óra 00-kor élesítették, éppen az első rakéta begyújtásának pillanatában. A szakmai bravúrra olvasónk, Márton hívta fel a figyelmünket.

A bravúr titka egyébként egyszerű: bár azok, akik előbb megnézték az eseményt és csak utána olvastak róla, jót mulathatnak a dátumozáson, a cikk eredetileg "Elkezdődött a látványos tűzijáték" címmel került ki, majd később megváltoztatták a címét, de a közlés dátuma nem változott.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.