Három dél-koreai vesztette életét a kismarosi vasúti balesetben

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Három dél-koreai állampolgár utazott abban a személyautóban, ami szerda éjjel a fénysorompó tilos jelzése ellenére ráhajtott a sínekre Kismarosnál. Pont az érkező Báthory EuroCity elé, amely el is sodorta járművüket.

Tűzoltók a tilos jelzés ellenére a sínekre hajtó autó roncsánál Kismaroson.Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Az áldozatok nemzetiségét a rendőrség a Ripostnak erősítette meg. (Via Blikk)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.