Óriási instant klasszikus született a fociedzők viccesen debil nyilatkozatainak műfajában

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A focirajongók kábé azóta gyűjtik és listázzák a leghülyébb edzői és játékosnyilatkozatokat, amióta feltalálták a nyomtatott újságokat.

Most megint itt az alkalom, hogy kiegészítsd a személyes toplistádat, ha neked is annyira tetszik Kenny Shiels nyilatkozata, mint nekem. 

A mikrosztori háttere annyi, hogy a játékosból lett északír edzőt idén májusban, vagyis durván három hónapja nevezték ki a női válogatott szövetségi kapitányának. A BBC riportere pedig azt kérdezte tőle, hogy 

“Egy ideje már betölti a pozíciót, milyenek az eddigi tapasztalatai?”

Mire Shiels azt válaszolja, hogy:

“Jók! Eddig veretlenek vagyunk”

Majd megáll, gondolkodik egy sort és öncsonkító őszinteséggel így folytatja:

“Még nem játszottunk egyetlen meccset sem. Ezért.”

Ezen még ő is elneveti magát, majd elkezd vakerálni a csapatépítésről és a válogatott futballfilozófiájáról, de az már mindegy is, a hülyenyilatkozattörténeti pillanat már lejátszódott, szerencsére a fülünk hallatára.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.