A szekszárdi ellenzék közös jelöltje lett annak a fiúnak az apja, aki ellen egy vicces videó miatt indítottak hajtóvadászatot

2019 augusztus 23., péntek 12:26
103

Bomba Gábor indul közös ellenzéki polgármesterjelöltként az Éljen Szekszárd Egyesület képviseletében, a Momentum, az MSZP, a DK, a Jobbik, az LMP, a Párbeszéd Magyarországért és a Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatásával az október 13-i önkormányzati választáson Szekszárdon. Az egyesület pénteki kampánynyitó rendezvényén Bomba mellett bemutatkozott a 10 képviselőjelölt is - olvasható a közleményükben.

A kampánynyitó rendezvényen részt vett Harangozó Tamás, Szekszárd MSZP-s országgyűlési képviselője, Varju László, a DK alelnöke, Hadházy Ákos független képviselő, Schmuck Erzsébet, az LMP-s képviselő, Tordai Bence párbeszédes képviselő, valamint Fogarasi Gábor, a Jobbik Tolna megyei regionális igazgatója is. Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Közszereplői oldalán így mutatkozik be a jelölt: „Az egyetem elvégzése óta élek Szekszárdon feleségemmel és három fiammal. 25 éve vagyok független vállalkozó, állami megbízást, uniós támogatást nem vettem igénybe. Különböző profilú cégeket irányítva (vállalat irányítás, adótanácsadás, informatika, egészségügyi diagnosztika, közvetlen uniós támogatások, mezőgazdasági szenzorok, smart city megoldások) nap mint nap szembesülök a helyi vállalkozók és a lakosság problémáival. Értek a költségvetés kezeléséhez, jól ismerem a magyar és a közvetlen uniós pályázati rendszereket. Évekig vezettem megbízásból olyan intézményt, ahol 300 munkavállaló dolgozott. (...) Idén nyáron pedig megnyitottam az első Szekszárdi Civil Pontot. Egyesületem felzárkóztatást végző tanodát működtet, családterápiás központként üzemel, emellett helyet biztosít a kisközösségek számára a szabadidő eltöltéséhez, valamint helyi problémákat karol fel.”

A hivatalos kommunikációban nem szerepel, de Bomba Gábor fontos szereplője volt egy nagy 444-es sztorinak is. Ő az apja annak a fiúnak, aki ellen a szekszárdi gimnáziumról szóló hitleres mémvideók miatt indított bosszúhadjáratot az igazgató.  A botrány odáig fajult, hogy a gyámügy pártfogói és védelembe vételi eljárást indított a családdal szemben, de az alapos vizsgálat megállapította, hogy a családdal minden rendben van, és lezárták az ügyet. Két hete arról írtunk, hogy ennek ellenére a hatóságok váratlanul újabb védelembevételi eljárást kezdeményeztek. Az igazgató által indított becsületsértési eljáráson számos hatóság dolgozik évek óta, a szülők viszont hiába próbálják védeni a gyereküket. A KLIK-től, az ügyészségen át, a minisztériumig minden intézmény kiáll az igazgatónő mellett.

Egy évvel ezelőtti videónkban Bomba Gáborral beszélgetett Ács Dániel:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt