A Dunába esett egy férfi szombat éjjel a Petőfi hídról

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Bejelentésre érkező vízirendőrök húzták ki a Dunából szombaton éjfél előtt valamivel azt a férfit, aki a budai oldalhoz közelebb sodródott a folyóban a Gizella sétány előtt. Mint kiderült, a Petőfi hídról esett a vízbe, de a rendőröknek hála megúszta a dolgot, bár a kórházba azért beszállították. 

(via police.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.