Elképesztő nagy gólt lőtt, ezúttal az ellenfél kapujába, a legendás öngólja miatt halhatatlan Devecseri

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Devecseri? A név hallatán több százezer magyar embernek ugrik be ugyanaz a 2013-ban megesett, de az örökkévalóságba táguló pillanat:

Amiről sokak mellett a Fradi szurkolói is megemlékeztek később:

Most azonban kiderült, hogy Devecseri nemcsak ilyen gólt tud lőni. Hanem ilyet is, ezúttal a Zalaegerszeg színeiben a Kaposvár elleni 4-0-ás hengerelés alkalmával:


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.