Megint Scarlett Johansson lett a legjobban fizetett színésznő

2019 augusztus 25., vasárnap 12:39
155

Scarlett Johansson a legjobban fizetett filmszínésznő, a Forbes becslése szerint 2018 júliusa és 2019 júniusa között 56 millió dollár volt a jövedelme. Ezzel a több Marvel-filmben is a Fekete Özvegy szuperhősnőt alakító színésznő már másodszor vezeti a legjobban fizetett hollywoodi női sztárok listáját. A bevételei nagyja a Bosszúállók: Végjáték című filmből származik, ami 35 millió dollárt hozott neki.

Fotó: Matt Winkelmeyer/AFP

A toplistán dobogós még Sofia Vergara 44,1 millió és Reese Witherspoon 35 millió millió dolláros jövedelemmel. Az első 10 közé először került be a 7. helyezett Elisabeth Moss 24 millió dollárral és a 8. helyre került Margot Robbie 23,5 millióval.

A legjobban fizetett tízbe bekerült még: Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kaley Cuoco, Charlize Theron és Ellen Pompeo.

A 10 legjobban fizetett színésznő elmúlt 12 havi együttes bevételét 315 millió dollárra becsüli a Forbes, jóval kevesebbre a férfisztárok 588 millió dolláros együttes jövedelménél.

A legjobban fizetett férfi filmsztárok pár nappal korábban közzétett listáját Dwayne Johnson, a Jumanji sztárja vezeti 89,4 millió dollárral.

Az üzleti magazin a sztárszínészek éves jövedelmét a filmjeik mellett egyéb bevételeikből, márkaszerződéseikből számítja ki. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt