Megint Scarlett Johansson lett a legjobban fizetett színésznő

FILM
2019 augusztus 25., 12:39
comments 153

Scarlett Johansson a legjobban fizetett filmszínésznő, a Forbes becslése szerint 2018 júliusa és 2019 júniusa között 56 millió dollár volt a jövedelme. Ezzel a több Marvel-filmben is a Fekete Özvegy szuperhősnőt alakító színésznő már másodszor vezeti a legjobban fizetett hollywoodi női sztárok listáját. A bevételei nagyja a Bosszúállók: Végjáték című filmből származik, ami 35 millió dollárt hozott neki.

photo_camera Fotó: Matt Winkelmeyer/AFP

A toplistán dobogós még Sofia Vergara 44,1 millió és Reese Witherspoon 35 millió millió dolláros jövedelemmel. Az első 10 közé először került be a 7. helyezett Elisabeth Moss 24 millió dollárral és a 8. helyre került Margot Robbie 23,5 millióval.

A legjobban fizetett tízbe bekerült még: Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kaley Cuoco, Charlize Theron és Ellen Pompeo.

A 10 legjobban fizetett színésznő elmúlt 12 havi együttes bevételét 315 millió dollárra becsüli a Forbes, jóval kevesebbre a férfisztárok 588 millió dolláros együttes jövedelménél.

A legjobban fizetett férfi filmsztárok pár nappal korábban közzétett listáját Dwayne Johnson, a Jumanji sztárja vezeti 89,4 millió dollárral.

Az üzleti magazin a sztárszínészek éves jövedelmét a filmjeik mellett egyéb bevételeikből, márkaszerződéseikből számítja ki. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.