Milliókat gyűjtöttek a beteg kislánynak, az alapítvány mégsem utalja át a családnak a pénzt

Egyéb
2019 augusztus 25., 19:22

Milliókat gyűjtöttek egy beteg kislánynak, mégsem utal Zoé családjának az alapítvány – ezt mondta az RTL Híradónak a gyerek édesapja.

A ritka csontdaganatban szenvedő Zoénak egy nyírbélteki alapítvány indított gyűjtést, de onnan még egy forinthoz sem jutott hozzá a család. Az apa szerint hiába igazolja számlákkal a költéseket, az alapítvány mindig visszautasítja. Az alapító szerint minden kifizetésről a kuratórium dönt, de azt most épp átszervezik. Egyelőre nem tudni, mikor kaphat pénzt az alapítványtól Zoé családja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.