Félmilliárdért szervez Bryan Adams ingyenkoncertet a Szerencsejáték Zrt.

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

"Bryan Adamsszel ünnepli huszadik születésnapját a Skandináv lottó szeptember 28-án a Hősök terén. Az ingyenes koncerten a kanadai előadó kifejezetten erre az estére készített kétórás exkluzív showval lép fel. Az előzenekar a Wellhello lesz," közölte a Szerencsejáték Zrt. hétfőn az MTI-vel. Az állami cég közleményében emlékzetet: másodszor szerveznek nagyszabású koncertet a Hősök terére: "tavaly Sting és Shaggy lépett fel a Hatoslottó harmincadik születésnapja apropóján." Akkor fél évig titkolta a Szerencsejáték Zrt., hogy mennyi közpénzt költöttek a bulira, végül kiderült:

489 741 308 forintot fizettek.

A cég szerint "az idei szuperkoncert a tavalyi eseménnyel megegyező költségvetéssel valósul meg."

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.