Úgy rúgta gyomron nyújtott lábbal a saját csapattársát, hogy öröm volt nézni

Az eléggé kiszámítható világfutball egyik legváratlanabb eseménye volt, hogy az egész életében csak a Roma csapatában játszó legenda, Daniele de Rossi, miután a klubja idén nyáron nem akart hosszabbítani vele, 36 évesen nem hagyta abba, hanem punk húzással a Boca Juniorshoz szerződött Argentínába.

A bajnokság elkezdődött, de Rossi pedig láthatólag ott folytatta, ahol abbahagyta: fejelt gólt és kapott sárgát durva lábracsúszásért. De a hétvégén bebizonyította, hogy most már igazán jól érzi magát. A kompromisszumentes mészárosmunkája miatt is legendás védekező középpályás ugyanis úgy talpalta gyomorba saját védőtársát, Paolo Goltzot, hogy öröm volt nézni. 

De Rossinak persze igaza volt. Így derül ki, ki az igazi csapatember és ki a kamufocista. Márpedig Goltz focista a javából, hiszen képes volt folytatni. És ez másképp nem derülhetett volna ki. A Boca pedig idegenben megnyerte 1-0-ra a Banfield elleni meccset és vezeti a bajnokságot.

(via nso.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.