Úgy rúgta gyomron nyújtott lábbal a saját csapattársát, hogy öröm volt nézni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az eléggé kiszámítható világfutball egyik legváratlanabb eseménye volt, hogy az egész életében csak a Roma csapatában játszó legenda, Daniele de Rossi, miután a klubja idén nyáron nem akart hosszabbítani vele, 36 évesen nem hagyta abba, hanem punk húzással a Boca Juniorshoz szerződött Argentínába.

A bajnokság elkezdődött, de Rossi pedig láthatólag ott folytatta, ahol abbahagyta: fejelt gólt és kapott sárgát durva lábracsúszásért. De a hétvégén bebizonyította, hogy most már igazán jól érzi magát. A kompromisszumentes mészárosmunkája miatt is legendás védekező középpályás ugyanis úgy talpalta gyomorba saját védőtársát, Paolo Goltzot, hogy öröm volt nézni. 

De Rossinak persze igaza volt. Így derül ki, ki az igazi csapatember és ki a kamufocista. Márpedig Goltz focista a javából, hiszen képes volt folytatni. És ez másképp nem derülhetett volna ki. A Boca pedig idegenben megnyerte 1-0-ra a Banfield elleni meccset és vezeti a bajnokságot.

(via nso.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.