Kedves modorú, bölcs szupercsapatként mutatta be a Fidesz jelöltjeit a Jászság tévéje

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ha hinni lehet a Jászsági Térségi TV legutóbbi adásának, akkor Pócs János városában nem lesz nehéz a választás október 13-án, mivel a helyi Fidesznek sikerült megtalálnia a tökéletes jelölteket.

A Bemutatást rögtön Farkas Ferenc polgármesterrel kezdődik, akiről a műsorvezető a csatornára egyébként is jellemző hideg távolságtartással jegyezte meg, hogy a közkedvelt városvezető népszerűségét „nemcsak kedves modorával, hanem következetes és átlátható városvezetéssel érte el”. 

Farkas egyébként nemrég feljelentett egy kommentelőt rágalmazás miatt.

De a többi fideszes jelöltnél sem spóroltak a jelzőkkel. Az jelenlegi alpolgármesterről megtudhattuk, hogy 

sokéves városvezetői tapasztalattal rendelkezik, mely megfelelő bölcsességgel párosul”. A volt alpolgármester pedig „elkötelezett és agilis képviselője Jászapátinak”. Pócs János fia, ifj. Pócs János pedig kiváló kapcsolatot alakított ki a sportegyesületekkel, nyertes pályázatokkal és megvalósult fejlesztésekkel büszkélkedhet.

A honlapja szerint a Jászsági Térségi Tv a Jászság 16 településén, több mint 16 ezer háztartásban fogható, így naponta több mint 40 ezer emberhez jut el.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.