Kedves modorú, bölcs szupercsapatként mutatta be a Fidesz jelöltjeit a Jászság tévéje

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ha hinni lehet a Jászsági Térségi TV legutóbbi adásának, akkor Pócs János városában nem lesz nehéz a választás október 13-án, mivel a helyi Fidesznek sikerült megtalálnia a tökéletes jelölteket.

A Bemutatást rögtön Farkas Ferenc polgármesterrel kezdődik, akiről a műsorvezető a csatornára egyébként is jellemző hideg távolságtartással jegyezte meg, hogy a közkedvelt városvezető népszerűségét „nemcsak kedves modorával, hanem következetes és átlátható városvezetéssel érte el”. 

Farkas egyébként nemrég feljelentett egy kommentelőt rágalmazás miatt.

De a többi fideszes jelöltnél sem spóroltak a jelzőkkel. Az jelenlegi alpolgármesterről megtudhattuk, hogy 

sokéves városvezetői tapasztalattal rendelkezik, mely megfelelő bölcsességgel párosul”. A volt alpolgármester pedig „elkötelezett és agilis képviselője Jászapátinak”. Pócs János fia, ifj. Pócs János pedig kiváló kapcsolatot alakított ki a sportegyesületekkel, nyertes pályázatokkal és megvalósult fejlesztésekkel büszkélkedhet.

A honlapja szerint a Jászsági Térségi Tv a Jászság 16 településén, több mint 16 ezer háztartásban fogható, így naponta több mint 40 ezer emberhez jut el.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.