Kedves modorú, bölcs szupercsapatként mutatta be a Fidesz jelöltjeit a Jászság tévéje

idióta rekordok
2019 augusztus 27., 05:50
comments 230

Ha hinni lehet a Jászsági Térségi TV legutóbbi adásának, akkor Pócs János városában nem lesz nehéz a választás október 13-án, mivel a helyi Fidesznek sikerült megtalálnia a tökéletes jelölteket.

A Bemutatást rögtön Farkas Ferenc polgármesterrel kezdődik, akiről a műsorvezető a csatornára egyébként is jellemző hideg távolságtartással jegyezte meg, hogy a közkedvelt városvezető népszerűségét „nemcsak kedves modorával, hanem következetes és átlátható városvezetéssel érte el”.

Farkas egyébként nemrég feljelentett egy kommentelőt rágalmazás miatt.

link Forrás

De a többi fideszes jelöltnél sem spóroltak a jelzőkkel. Az jelenlegi alpolgármesterről megtudhattuk, hogy

sokéves városvezetői tapasztalattal rendelkezik, mely megfelelő bölcsességgel párosul”. A volt alpolgármester pedig „elkötelezett és agilis képviselője Jászapátinak”. Pócs János fia, ifj. Pócs János pedig kiváló kapcsolatot alakított ki a sportegyesületekkel, nyertes pályázatokkal és megvalósult fejlesztésekkel büszkélkedhet.

A honlapja szerint a Jászsági Térségi Tv a Jászság 16 településén, több mint 16 ezer háztartásban fogható, így naponta több mint 40 ezer emberhez jut el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.