Kedves modorú, bölcs szupercsapatként mutatta be a Fidesz jelöltjeit a Jászság tévéje

2019 augusztus 27., kedd 5:50
237

Ha hinni lehet a Jászsági Térségi TV legutóbbi adásának, akkor Pócs János városában nem lesz nehéz a választás október 13-án, mivel a helyi Fidesznek sikerült megtalálnia a tökéletes jelölteket.

A Bemutatást rögtön Farkas Ferenc polgármesterrel kezdődik, akiről a műsorvezető a csatornára egyébként is jellemző hideg távolságtartással jegyezte meg, hogy a közkedvelt városvezető népszerűségét „nemcsak kedves modorával, hanem következetes és átlátható városvezetéssel érte el”. 

Farkas egyébként nemrég feljelentett egy kommentelőt rágalmazás miatt.

De a többi fideszes jelöltnél sem spóroltak a jelzőkkel. Az jelenlegi alpolgármesterről megtudhattuk, hogy 

sokéves városvezetői tapasztalattal rendelkezik, mely megfelelő bölcsességgel párosul”. A volt alpolgármester pedig „elkötelezett és agilis képviselője Jászapátinak”. Pócs János fia, ifj. Pócs János pedig kiváló kapcsolatot alakított ki a sportegyesületekkel, nyertes pályázatokkal és megvalósult fejlesztésekkel büszkélkedhet.

A honlapja szerint a Jászsági Térségi Tv a Jászság 16 településén, több mint 16 ezer háztartásban fogható, így naponta több mint 40 ezer emberhez jut el.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt