Messi hároméves fia máris kifejlett troll, most a Betis gólját ünnepelte látványosan a Barca ellen

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Tipikus kamu bulvár töltelékhírnek gondoltam eddig azokat a cikkeket, amikben arról írtak, hogy Lionel Messi hároméves fia, Matteo akkora tréfamester, hogy otthon direkt a Real Madridnak drukkol, hogy az apját bosszantsa. Most viszont felvétel készült arról, ahogy a betises Nabil Fekir Barca ellen lőtt, egyébként remek góljára reagált  Camp Nouban. A második legjobb a mellette ülő Suarez reakciója. a legjobb pedig az, ahogy a kisfiú a végén boldogan nyugtázza, hogy milyen jól sikerült az ugratás:

Messi és Suarez egyébként sérülés miatt nézték a lelátóról a meccset.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.