Kőkemény Barcelona-Dortmund-Inter csoport lesz a Bajnokok ligájában

Csütörtök este sorsoltak a következő BL-szezonra. A csoportkörök egyik rangadója az A-csoportban lehet, ahol a PSG és a Real Madrid kerül majd össze (nagy kérdés, hogy Neymar végül hol fog pályára lépni), viszont a továbbjutás miatt vélhetően egyik csapatnak sem kell nagyon aggódnia, mivel a Club Brugge és a Galatasaray lesz a két másik ellenfelük. 

A B-csoportban a Bayern München és a Tottenham mellett a görög Olympiakos és a szerb Crvena zvezda lesz majd ott. 

Nagyon könnyű csoportot kapott a Manchester City, a Shakhtar Donyeck, a Dinamo Zagrab mellett az olasz Atalanta ellen kell majd pályára lépniük. 

A D-csoport nagy meccseket ígér, a Juventus, az Atletico Madrid és a Leverkusen is idekerült, a Lokomotív Moszkva lesz itt a negyedik csapat. 

Az E-csoportban Liverpool, Napoli, Salzburg és a Genk kapott helyet, nagy kérdés, hogy a két kisebb csapat meg tudja-e majd izzasztani a címvédőt vagy az olasz gárdát. 

Keménynek ígérkezik az F-csoport, ahol a Barcelona mellett a Dortmund és az Inter is ott van, negyedikként pedig a cseh Slavia Praha került ide. 

A G-csoportba a Zenit, a Benfica és a Lyon mellett a Leipzig került be, itt még az is könnyen elképzelhető, hogy nem a felsőbb kalapból érkező csapatok jutnak majd tovább. 

A H-csoportban pedig a Chelsea, az Ajax és a Valencia mellett a Lille OSC szerepel majd, azaz itt is kemény meccsekre lehet számítani a továbbjutásért. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.