Elodázza a XII. kerületi sportcsarnok építését az önkormányzat

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Hegyvidéki Önkormányzat visszavonja a Kútvölgyi út és a Szilágyi Erzsébet fasor közötti egybefüggő fás-erdős részre építendő sportcsarnokra és parkolóházra vonatkozó feltételes tervezési közbeszerzést - írták a honlapjukon. Azt írták, azért döntöttek így, mert „a közelgő önkormányzati választás miatt egy szakmai kérdés szükségtelen politikai viták kereszttüzébe került”. 

A testület közlemény szerint ők egyébként csak az építészeti elképzeléseket szerették volna megismerni, és úgy átalakítani a most is létező parkolót, hogy a Szent János és Kútvölgyi kórházba érkezők kényelmesebben és egyszerűbben tudják megközelíteni. A sportcsarnokra szerintük azért lenne szükség, hogy a kerületben levő iskoláknak legyen itt egy tornaterme, amely kiszolgálja a mindennapos testnevelés órák teremigényét.

A mostani döntéstől függetlenül kiírják majd újra a pályázatot, de azt írják, előtte újra áttekintik, és értékelik a helyzetet. (hvg.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.