Elodázza a XII. kerületi sportcsarnok építését az önkormányzat

Budapest
2019 augusztus 30., 4:24
comments 30

A Hegyvidéki Önkormányzat visszavonja a Kútvölgyi út és a Szilágyi Erzsébet fasor közötti egybefüggő fás-erdős részre építendő sportcsarnokra és parkolóházra vonatkozó feltételes tervezési közbeszerzést - írták a honlapjukon. Azt írták, azért döntöttek így, mert „a közelgő önkormányzati választás miatt egy szakmai kérdés szükségtelen politikai viták kereszttüzébe került”.

A testület közlemény szerint ők egyébként csak az építészeti elképzeléseket szerették volna megismerni, és úgy átalakítani a most is létező parkolót, hogy a Szent János és Kútvölgyi kórházba érkezők kényelmesebben és egyszerűbben tudják megközelíteni. A sportcsarnokra szerintük azért lenne szükség, hogy a kerületben levő iskoláknak legyen itt egy tornaterme, amely kiszolgálja a mindennapos testnevelés órák teremigényét.

A mostani döntéstől függetlenül kiírják majd újra a pályázatot, de azt írják, előtte újra áttekintik, és értékelik a helyzetet. (hvg.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt