Mészárosék újítják fel a zánkai tábort

A Fejér-B.Á.L. Zrt. vezette konzorcium nyerte el a zánkai Erzsébet-tábor felújítására kiírt közbeszerzést - írja a Magyar Hang. Ez a cég Mészáros Lőrinc gyerekeinek tulajdona, a konzorciumban pedig a Szabadics Közmű és Mélyépítő Zrt.-vel közösködnek. Az összesen 26 milliárdosra tervezett felújítás első, 16,8 milliárdos ütemét nyerték el.

A Magyar Hang szerint a zánkai tábor jelenleg hermetikusan le van zárva a szemlélők elől, az előző tanév végén megszűnt a területen 28 éve működő Egry József Szakgimnázium is. (via 24.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.