Mészárosék újítják fel a zánkai tábort

politika
2019 augusztus 30., 05:14

A Fejér-B.Á.L. Zrt. vezette konzorcium nyerte el a zánkai Erzsébet-tábor felújítására kiírt közbeszerzést - írja a Magyar Hang. Ez a cég Mészáros Lőrinc gyerekeinek tulajdona, a konzorciumban pedig a Szabadics Közmű és Mélyépítő Zrt.-vel közösködnek. Az összesen 26 milliárdosra tervezett felújítás első, 16,8 milliárdos ütemét nyerték el.

A Magyar Hang szerint a zánkai tábor jelenleg hermetikusan le van zárva a szemlélők elől, az előző tanév végén megszűnt a területen 28 éve működő Egry József Szakgimnázium is. (via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.