Halálos baleset volt a Forma-2-es Belga Nagydíjon

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Halálos balesetet szenvedett a francia 22 éves Anthoine Hubert a belgiumi Spa-Francorchamps-ban, a Forma-2-es sorozat szombati versenyén, miután nagy sebességgel összeütközött az amerikai Juan Manuel Correa autójával. 


A baleset után Hubert orvosi központba szállították, de nem sokkal később meghalt.  Correa állapota stabil, Liege-ben ápolják . 

Anthoine HubertFotó: Andrea Diodato/NurPhoto

 A baleset után a versenyt leállították.  (BBC/MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér