Halálos baleset volt a Forma-2-es Belga Nagydíjon

Halálos balesetet szenvedett a francia 22 éves Anthoine Hubert a belgiumi Spa-Francorchamps-ban, a Forma-2-es sorozat szombati versenyén, miután nagy sebességgel összeütközött az amerikai Juan Manuel Correa autójával. 


A baleset után Hubert orvosi központba szállították, de nem sokkal később meghalt.  Correa állapota stabil, Liege-ben ápolják . 

Anthoine HubertFotó: Andrea Diodato/NurPhoto

 A baleset után a versenyt leállították.  (BBC/MTI)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.