A Chelsea-től vett kölcsön játékost a Fehérvár

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Székesfehérváron folytatja Danilo Pantics. A szerb játékost a Chelsea adta kölcsön a Fehérvárnak. Panticsot 2015-ben, 18 évesen vette meg az angol klub a Partizan Belgradtól, de a Chelsea-ben nem kapott lehetőséget, rendre kölcsönadták, előbb Hollandiába, majd 2017-től a Partizannak. Itt az előző szezonben 45 meccsen 8 gólt lőtt, 8 gólpasszt adott. Az Európa-liga főtáblájára jutó szerbek szerették volna, ha marad, de a Chelsea Fehérvárra adta inkább kölcsönbe. 

Fotó: Fehérvár FC

A Fehérvár honlapja szerint Panticsra vételi opciójuk van a jövő nyáron lejáró kölcsönszerződés végén. A szerb utánpótlás válogatott játékos árát 2,75 millió euróra becsüli a transfermarkt. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.