Egy férfi az öltözőkabinban vetkőző nőket kamerázta a balatonföldvári keleti strandon

bűnügy
2019 szeptember 01., 09:24
comments 171

Felháborodott strandolók azt mondták a Népszavának, hogy szombaton délután a balatonföldvári keleti strandon egy középkorú férfi az öltözőkabinban vetkőző nőket kamerázta.

A kabin mellett pihenők arra lettek figyelmesek, hogy a férfi az alul nyitott öltözőkabin mellett, egy kockás plédbe bugyolálva valamilyen rejtett kamerával filmezi az öltözőfülkét. Egy éppen öltöző fiatal nő vette ezt észre, és szólt a strand alkalmazottainak, akik rendőrt hívtak.

Két járőr érkezett civil ruhás nyomozókkal. Negyed óra múlva az egyenruhások egy gumimatracos, fürdőnadrágos, középkorú férfit kísértek el a strandról, a civil ruhás rendőrök pedig hosszan dolgoztak a helyszínen a nyomok és bizonyítékok rögzítésén.

Orbán Zoltán őrnagy, a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a lapnak azt mondta, egy 53 éves salgótarjáni férfit állítottak elő a Siófoki Rendőrkapitányságra, tiltott adatszerzés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Július elején zuhanyzó lányokat kamerázott egy férfi a zamárdi gyerektáborban, pár héttel később pedig egy balatonboglári panzió tulajdonosáról derült ki, hogy rejtett kamerákkal figyelte a náluk megszálló párokat. (Népszava)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.