Egy férfi az öltözőkabinban vetkőző nőket kamerázta a balatonföldvári keleti strandon

bűnügy
2019 szeptember 01., 09:24
comments 173

Felháborodott strandolók azt mondták a Népszavának, hogy szombaton délután a balatonföldvári keleti strandon egy középkorú férfi az öltözőkabinban vetkőző nőket kamerázta.

A kabin mellett pihenők arra lettek figyelmesek, hogy a férfi az alul nyitott öltözőkabin mellett, egy kockás plédbe bugyolálva valamilyen rejtett kamerával filmezi az öltözőfülkét. Egy éppen öltöző fiatal nő vette ezt észre, és szólt a strand alkalmazottainak, akik rendőrt hívtak.

Két járőr érkezett civil ruhás nyomozókkal. Negyed óra múlva az egyenruhások egy gumimatracos, fürdőnadrágos, középkorú férfit kísértek el a strandról, a civil ruhás rendőrök pedig hosszan dolgoztak a helyszínen a nyomok és bizonyítékok rögzítésén.

Orbán Zoltán őrnagy, a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a lapnak azt mondta, egy 53 éves salgótarjáni férfit állítottak elő a Siófoki Rendőrkapitányságra, tiltott adatszerzés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Július elején zuhanyzó lányokat kamerázott egy férfi a zamárdi gyerektáborban, pár héttel később pedig egy balatonboglári panzió tulajdonosáról derült ki, hogy rejtett kamerákkal figyelte a náluk megszálló párokat. (Népszava)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt