Egy LMP-s önkormányzati képviselő a Fidesz jelöltje Budakeszin

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Fullánk írta meg elsőként, hogy Ligetiné Komáromi Gabriella, aki LMP-s színekben, listán jutott be Budakeszi képviselő-testületébe 2014-ben, és a település honlapján máig így szerepel, képviselőjelöltként viszont a Fidesz támogatását élvezheti a közelgő önkormányzati választáson. A szórólapon tipikus fideszes színeket használnak, és a hátoldalon a fideszes polgármester van.

Ungár Péter LMP-s parlamenti képviselő megerősítette a hírt az Indexnek. Azt mondta: az Oktatási, Kulturális és Egészségügyi Bizottság tagjaként és óvodaigazgatóként Budakeszin dolgozó Ligetiné 2-3 hete kilépett az LMP-ből. „Az okai számunka is misztikusak” – mondta Ungár. (Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.