Egy LMP-s önkormányzati képviselő a Fidesz jelöltje Budakeszin

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Fullánk írta meg elsőként, hogy Ligetiné Komáromi Gabriella, aki LMP-s színekben, listán jutott be Budakeszi képviselő-testületébe 2014-ben, és a település honlapján máig így szerepel, képviselőjelöltként viszont a Fidesz támogatását élvezheti a közelgő önkormányzati választáson. A szórólapon tipikus fideszes színeket használnak, és a hátoldalon a fideszes polgármester van.

Ungár Péter LMP-s parlamenti képviselő megerősítette a hírt az Indexnek. Azt mondta: az Oktatási, Kulturális és Egészségügyi Bizottság tagjaként és óvodaigazgatóként Budakeszin dolgozó Ligetiné 2-3 hete kilépett az LMP-ből. „Az okai számunka is misztikusak” – mondta Ungár. (Index)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.