Egy LMP-s önkormányzati képviselő a Fidesz jelöltje Budakeszin

A Fullánk írta meg elsőként, hogy Ligetiné Komáromi Gabriella, aki LMP-s színekben, listán jutott be Budakeszi képviselő-testületébe 2014-ben, és a település honlapján máig így szerepel, képviselőjelöltként viszont a Fidesz támogatását élvezheti a közelgő önkormányzati választáson. A szórólapon tipikus fideszes színeket használnak, és a hátoldalon a fideszes polgármester van.

Ungár Péter LMP-s parlamenti képviselő megerősítette a hírt az Indexnek. Azt mondta: az Oktatási, Kulturális és Egészségügyi Bizottság tagjaként és óvodaigazgatóként Budakeszin dolgozó Ligetiné 2-3 hete kilépett az LMP-ből. „Az okai számunka is misztikusak” – mondta Ungár. (Index)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.