Bödőcs: „Ezt a rövid jelenetet küldöm szeretettel az első tanítási napra. Ne hagyjátok magatokat!”

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A búcsúszentlászlói humorista feltett a Youtube-ra egy, a legutóbbi, Nincs idő gólörömre című tévéműsorából kimaradt jelenetet. Azt írta: „Kedves diákok, együttérezve veletek, ezt a rövid jelenetet küldöm szeretettel az első tanítási napra. Ne hagyjátok magatokat! (A történet a Nincs idő gólörömre című est extrája. A szüretelőknek is ajánlom, meg azoknak is, akik nem szüretelnek, persze. Ez a tévében nem volt. YouTube-premier!)”

Bödőcs az utóbbi időben kissé visszavonult, hogy az Addig se iszik című paródiakötete után megírja a második könyvét, a Meg se kínáltak című regényt, ami ősszel jelenik meg.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.