Bödőcs: „Ezt a rövid jelenetet küldöm szeretettel az első tanítási napra. Ne hagyjátok magatokat!”

A búcsúszentlászlói humorista feltett a Youtube-ra egy, a legutóbbi, Nincs idő gólörömre című tévéműsorából kimaradt jelenetet. Azt írta: „Kedves diákok, együttérezve veletek, ezt a rövid jelenetet küldöm szeretettel az első tanítási napra. Ne hagyjátok magatokat! (A történet a Nincs idő gólörömre című est extrája. A szüretelőknek is ajánlom, meg azoknak is, akik nem szüretelnek, persze. Ez a tévében nem volt. YouTube-premier!)”

Bödőcs az utóbbi időben kissé visszavonult, hogy az Addig se iszik című paródiakötete után megírja a második könyvét, a Meg se kínáltak című regényt, ami ősszel jelenik meg.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.