Mégsem kitalált karakter, Magyarországon filmezték le az igazi Kalap Urat

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egy sor begyöpösödött elméletet dobhatunk a sutba, bizonyító erejű, minden bizonnyal nem manipulált videófelvétel került elő ugyanis egy eddig fikciós karakternek tekintett, a South Park animációs sorozatban szereplő kesztyűbábszerű lény, Kalap Úr egyik fajtársáról.

A buli a 27. másodperc táján kezdődik, érdemes figyelni a gyerekek és szülők arcát:

Összehasonlításként ez itt Kalap Úr:

A Picurnak nevezett bizarr teremtményt Farkas László plébános mutatta be, az újhatvani katolikus általános iskola elsőseinek látható döbbenetére. Picur egy iskolatáskából egy békatalpat, egy vaskos könyvet és egy keresztet bányászott elő.

Az isten legyen irgalmas mindannyiunkkal!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.