Mégsem kitalált karakter, Magyarországon filmezték le az igazi Kalap Urat

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy sor begyöpösödött elméletet dobhatunk a sutba, bizonyító erejű, minden bizonnyal nem manipulált videófelvétel került elő ugyanis egy eddig fikciós karakternek tekintett, a South Park animációs sorozatban szereplő kesztyűbábszerű lény, Kalap Úr egyik fajtársáról.

A buli a 27. másodperc táján kezdődik, érdemes figyelni a gyerekek és szülők arcát:

Összehasonlításként ez itt Kalap Úr:

A Picurnak nevezett bizarr teremtményt Farkas László plébános mutatta be, az újhatvani katolikus általános iskola elsőseinek látható döbbenetére. Picur egy iskolatáskából egy békatalpat, egy vaskos könyvet és egy keresztet bányászott elő.

Az isten legyen irgalmas mindannyiunkkal!

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.