Zsóri Dániel ollózós gólja a legjobb háromban a Puskás-díj szavazásán

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Több mint háromszázezer szavazatot kapott, és a legjobb három közé jutott a 18 éves Zsóri Dániel ollózós találata a Puskás-díj versenyén. A FIFA-legendák szavazatai alapján szeptember 23-án a The Best FIFA Football Awards nevet viselő gálán dől majd el, hogy a legszebb három találat közül melyik kapja a díjat. 

A díj alapítása óta most először van esélye magyar futballistának az elnyerésére. Zsóri még a Debrecen játékosaként 2019. február 16-án, a Ferencváros elleni hazai bajnokin, élete első NB1-es meccsén, csereként beállva a 93. percben 15 méterről ballal a kapu jobb alsó sarkába ollózott, megszerezve ezzel a győzelmet a csapatának.

A Mol Fehérvár vasárnap jelentette be, hogy leigazolták a Debrecentől Zsóri Dániel Székesfehérváron folytatja pályafutását.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.