Zsóri Dániel ollózós gólja a legjobb háromban a Puskás-díj szavazásán

sport
2019 szeptember 02., 10:52

Több mint háromszázezer szavazatot kapott, és a legjobb három közé jutott a 18 éves Zsóri Dániel ollózós találata a Puskás-díj versenyén. A FIFA-legendák szavazatai alapján szeptember 23-án a The Best FIFA Football Awards nevet viselő gálán dől majd el, hogy a legszebb három találat közül melyik kapja a díjat.

link Forrás

A díj alapítása óta most először van esélye magyar futballistának az elnyerésére. Zsóri még a Debrecen játékosaként 2019. február 16-án, a Ferencváros elleni hazai bajnokin, élete első NB1-es meccsén, csereként beállva a 93. percben 15 méterről ballal a kapu jobb alsó sarkába ollózott, megszerezve ezzel a győzelmet a csapatának.

A Mol Fehérvár vasárnap jelentette be, hogy leigazolták a Debrecentől Zsóri Dániel Székesfehérváron folytatja pályafutását.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.