A járókelők csak nézték, ahogy egy brit férfi nagy zajt csapva kirabolta a pécsi ékszerboltot

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hétfő hajnalban kiraboltak egy pécsi ékszerboltot. A rendőrök 10 perc alatt elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 28 éves brit férfit.

A betörést valaki felvette mobiltelefonnal, a rendőrség le is foglalta a felvételt. Ezen látszik, hogy az arra járók elsétálnak a betörő mellett, aki épp egy erővágóval vágta el a biztonsági rácsot, és nagy zajt csapva betörte a kirakatot, majd kb. 9 millió forintnyi ékszert elvitt.

A betörő az ellopott ékszereket nem messze eldugta, majd az elfogása után beismerő vallomást tett, és megmutatta a rendőröknek, hova tette a cuccot. Őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.