A járókelők csak nézték, ahogy egy brit férfi nagy zajt csapva kirabolta a pécsi ékszerboltot

bűnügy
2019 szeptember 03., 14:48
comments 116

Hétfő hajnalban kiraboltak egy pécsi ékszerboltot. A rendőrök 10 perc alatt elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 28 éves brit férfit.

A betörést valaki felvette mobiltelefonnal, a rendőrség le is foglalta a felvételt. Ezen látszik, hogy az arra járók elsétálnak a betörő mellett, aki épp egy erővágóval vágta el a biztonsági rácsot, és nagy zajt csapva betörte a kirakatot, majd kb. 9 millió forintnyi ékszert elvitt.

link Forrás

A betörő az ellopott ékszereket nem messze eldugta, majd az elfogása után beismerő vallomást tett, és megmutatta a rendőröknek, hova tette a cuccot. Őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.