Ezrek terveznek grillezni a házsártos, vegán szomszéd háza előtt Ausztráliában

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Több mint háromezer ember tervez sütögetni egy nyugat-ausztráliai, vegán nő háza előtt. Cilla Carden a napokban azzal lett híres, hogy beperelte a szomszédjait, amiért szerinte direkt az ő bosszantására grilleztek halat a saját kertjükben. 

„Azért rakták oda (a grillt), hogy én halat szagolhassak. Nem érzek mást, csak halszagot. Nem vagyok képes kiélvezni a kertem, mert ki se tudok lépni" - mondta. Állítása szerint aludni se tud, pedig mindössze csak békében akar élni. 

A nő keresetét a bíróság „észszerűtlennek” minősítette, ezért elutasította, ő azonban további jogi lépéseket fontolgat. 

A barbecue-parti szervezői azt írják, nem szabad hagyni, hogy Carden tönkretegyen egy szép ausztrál hagyományt, és ideje, hogy neki is jusson egy kis disznóhús. 

A nő ezen kívül is örömmel jelentget fel másokat, például cigarettafüst, a betonon húzogatott műanyagszékek hangja, a visszatükröződő fények és az udvarban kosarazó gyerekek miatt. (New York Post)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.