Ezrek terveznek grillezni a házsártos, vegán szomszéd háza előtt Ausztráliában

ausztrália
2019 szeptember 04., 17:29
comments 463

Több mint háromezer ember tervez sütögetni egy nyugat-ausztráliai, vegán nő háza előtt. Cilla Carden a napokban azzal lett híres, hogy beperelte a szomszédjait, amiért szerinte direkt az ő bosszantására grilleztek halat a saját kertjükben. 

„Azért rakták oda (a grillt), hogy én halat szagolhassak. Nem érzek mást, csak halszagot. Nem vagyok képes kiélvezni a kertem, mert ki se tudok lépni" - mondta. Állítása szerint aludni se tud, pedig mindössze csak békében akar élni. 

A nő keresetét a bíróság „észszerűtlennek” minősítette, ezért elutasította, ő azonban további jogi lépéseket fontolgat. 

A barbecue-parti szervezői azt írják, nem szabad hagyni, hogy Carden tönkretegyen egy szép ausztrál hagyományt, és ideje, hogy neki is jusson egy kis disznóhús. 

A nő ezen kívül is örömmel jelentget fel másokat, például cigarettafüst, a betonon húzogatott műanyagszékek hangja, a visszatükröződő fények és az udvarban kosarazó gyerekek miatt. (New York Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.