Lázár János nem volt hajlandó kezet fogni Márki-Zay Péterrel

A fideszes politikus a bíróságon találkozott hódmezővásárhelyi ellenfelével, a várost jelenleg vezető Márki-Zay Péterrel, és mint a megosztott felvételből kiderült, nem volt hajlandó kezet fogni vele: 

Az Index cikke szerint a két politikus azért találkozott a bíróságon, mert Márki-Zay Péter korábban azt mondta egy facebookos videóban, hogy Lázár János miatt ment tönkre egy helyi vállalkozás. Lázár szerint viszont Márki-Zay ezzel gyakorlatilag korrupcióval vádolta meg, ezért feljelentette. A békéltető tárgyalások nem vezettek eredményre, így a bíróság előtt fog folytatódni az ügy. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.