Nicki Minaj bejelentette a visszavonulását

ZENE
2019 szeptember 05., 20:01
comments 277

Az elmúlt évek legsikeresebb énekesnője helyi idő szerint csütörtök délután Twitteren jelentette be, hogy visszavonul és családja lesz. 

link Forrás

Mint a Variety megjegyzi, egyelőre nem tudni, hogy komoly posztról van-e szó. Beszédes az is, hogy Minaj a posztjában üzent az őt gyűlölőknek is. 

Azt már a múlt hónapban bejelentette, hogy 80 napon belül össze fog házasodni a barátjával, Kenneth Pettyvel. 

link Forrás

2019 eddig amúgy nem Minaj éve volt: megszakadt a kapcsolata eddigi menedzsereivel, és ugyan a 2018-as Queen című albuma sikeres volt, az idei évre tervezett amerikai turnéját végül lefújták, és nem hirdettek helyette újat. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.