A gyors gól összezavarhatta a csapatot

2:1 arányú vereséget szenvedett idegenbeli felkészülési mérkőzésén a Szlovákia elleni Eb-selejtezőre készülő magyar labdarúgó válogatott.

Pedig jól kezdődött, a csapat Holander Filip találatával már a második percben vezetést szerzett. Montenegro még az első félidőben, a 32. percben kiegyenlített Nebojša Kosović góljával, aztán a második félidő 75. percében Štefan Mugoša 11-esből a győzelmet is megszerezte a hazaiaknak.

A tét nélküli felkészülési meccset, amelyen a magyar csapat nem is a legerősebb felállásában játszott, Orbán Viktor miniszterelnök a helyszínen tekintette meg.

(Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.