A gyors gól összezavarhatta a csapatot

futball
2019 szeptember 06., 04:44
comments 171

2:1 arányú vereséget szenvedett idegenbeli felkészülési mérkőzésén a Szlovákia elleni Eb-selejtezőre készülő magyar labdarúgó válogatott.

Pedig jól kezdődött, a csapat Holander Filip találatával már a második percben vezetést szerzett. Montenegro még az első félidőben, a 32. percben kiegyenlített Nebojša Kosović góljával, aztán a második félidő 75. percében Štefan Mugoša 11-esből a győzelmet is megszerezte a hazaiaknak.

A tét nélküli felkészülési meccset, amelyen a magyar csapat nem is a legerősebb felállásában játszott, Orbán Viktor miniszterelnök a helyszínen tekintette meg.

(Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.