A Kesma vezetője szerint az alapítvány legfőbb célja "a férfi és nő kötelékén alapuló házasság" védelme

"Ma már sajnos azt is védelemben kell létesíteni, ami magától értetődően normális. Az alapítvány a maga több mint 450 médiaszolgáltatójával pontosan ezen dolgozik," kezdte beszédét a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány kuratóriumának elnöke a kormányzati szervezésű III. Budapesti Demográfiai Csúcs pénteki napján. Szánthó Miklós kijelentette: 

"a mi alapítványunk (...) pontosan azt tűzte ki célul, hogy a társadalom legfontosabb alapegységét, a család intézményét, ha úgy tetszik reklámozza, hogy azt annak mutassa be, ami természeténél fogva: a valódi szabadság, és a valódi boldogság forrásaként."

Szerinte az általa vezetett alapítvány legfőbb célja, hogy "a férfi és nő kötelékén alapuló házasság", valamint család védelmét szolgálja. Tevékenységük azért fontos, mert "a klasszikus és új típusú médiafelületek azok, 

amik modellek, formák közvetítésével, formálásával, és nem utolsó sorban, azok alkotásával, a puha meggyőzés eszközeivel jelentékeny hatással van arra, hogy az emberekben milyen viszonyulás alakul ki egy-egy társadalmi intézmény iránt."

"Életformánk, az a mód, az az út, ahogy éljük az életünket itt Közép-Európában, átfogó támadás alatt áll,"

indokolta a Kesma hozzáállását Szánthó. Szerinte "a progresszió harcosai, a liberálisok a valódi szabadság helyett a szabadosság ígéretével kecsegtetik az embereket.

"Ma a politikai korrektség, a nyílt társadalom eszmeisége, az alternatív együttélési formák iránti érzékenyítés és az ilyen életmódokkal történő flörtölés: a homoszexuális propaganda, a genderideológia, a mindenféle tekintély romboló egyenlőségmánia a hagyományos családmodell erodálásán munkálkodik,"

mondta. Szánthó szerint ellen kell állni, 

"fel és meg kell mutatnunk (..) őseink bölcsességét, hogy nagyszüleinknek igaza volt, hogy a nagybetűs Nyugat, Európa és Magyarország jövője nem a migrációban, nem a humanoidrobotokban, hanem bennünk, családjainkban van."

Szánthót márciusban nevezték ki a közérdekből nemzetstratégiai jelentőségűvé minősített fideszes médiaholding, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) kuratóriumának élére. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.