A Kesma vezetője szerint az alapítvány legfőbb célja "a férfi és nő kötelékén alapuló házasság" védelme

politika
2019 szeptember 06., 07:26
comments 305

"Ma már sajnos azt is védelemben kell létesíteni, ami magától értetődően normális. Az alapítvány a maga több mint 450 médiaszolgáltatójával pontosan ezen dolgozik," kezdte beszédét a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány kuratóriumának elnöke a kormányzati szervezésű III. Budapesti Demográfiai Csúcs pénteki napján. Szánthó Miklós kijelentette: 

"a mi alapítványunk (...) pontosan azt tűzte ki célul, hogy a társadalom legfontosabb alapegységét, a család intézményét, ha úgy tetszik reklámozza, hogy azt annak mutassa be, ami természeténél fogva: a valódi szabadság, és a valódi boldogság forrásaként."

Szerinte az általa vezetett alapítvány legfőbb célja, hogy "a férfi és nő kötelékén alapuló házasság", valamint család védelmét szolgálja. Tevékenységük azért fontos, mert "a klasszikus és új típusú médiafelületek azok, 

amik modellek, formák közvetítésével, formálásával, és nem utolsó sorban, azok alkotásával, a puha meggyőzés eszközeivel jelentékeny hatással van arra, hogy az emberekben milyen viszonyulás alakul ki egy-egy társadalmi intézmény iránt."

link Forrás

"Életformánk, az a mód, az az út, ahogy éljük az életünket itt Közép-Európában, átfogó támadás alatt áll,"

indokolta a Kesma hozzáállását Szánthó. Szerinte "a progresszió harcosai, a liberálisok a valódi szabadság helyett a szabadosság ígéretével kecsegtetik az embereket.

"Ma a politikai korrektség, a nyílt társadalom eszmeisége, az alternatív együttélési formák iránti érzékenyítés és az ilyen életmódokkal történő flörtölés: a homoszexuális propaganda, a genderideológia, a mindenféle tekintély romboló egyenlőségmánia a hagyományos családmodell erodálásán munkálkodik,"

mondta. Szánthó szerint ellen kell állni, 

"fel és meg kell mutatnunk (..) őseink bölcsességét, hogy nagyszüleinknek igaza volt, hogy a nagybetűs Nyugat, Európa és Magyarország jövője nem a migrációban, nem a humanoidrobotokban, hanem bennünk, családjainkban van."

link Forrás

Szánthót márciusban nevezték ki a közérdekből nemzetstratégiai jelentőségűvé minősített fideszes médiaholding, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) kuratóriumának élére. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.