Kétmilliárdot ér, de a ferencvárosi önkormányzat ingyen adta át az államnak a tervezett sportpályák területét

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kb. kétmilliárd forint értékű területről mondott le ingyen a magyar állam javára Ferencváros önkormányzata, írja a 24.hu Jancsó Andrea önkormányzati képviselőtől kapott értesüléseire hivatkozva.

Jancsó elmondása szerint a képviselőtestület csütörtök délután szavazott a nagyjából 40 ezer négyzetméternyi területet ad át a 2022-es kézilabda Eb-re tízmilliárdokból megépíteni tervezett sportcsarnok (.pdf) és a 2023-as atlétikai vébére tervezett stadion (.pdf) javára.

A sportcsarnok építéséhez 23 ezer, a stadionéhoz 18 ezer négyzetmétert adtak át az álamnak. A területek értékét az önkormányzat 1,7 milliárd, illetve 300 millió forinton tartja nyilván.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.