"A kedvező politikai légkör" miatt Budapesten rendezhetik a 2024-es sakkolimpiát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!


A hétvégén Budapesten ülésező Nemzetközi Sakkszövetség elnökségénél lobbizik a magyar szövetség, hogy a magyar főváros rendezhesse a 2024-es sakkolimpiát. Az esélyekről a FIDE orosz elnöke, Arkagyij Dvorkovics az Origónak azt mondta, hogy

"fokozott az érdeklődés a sakkolimpia megrendezése körül. Nemrég Dél-Amerikában jártam, onnan is várható pályázó, de Kína és más ázsiai országok is érdeklődnek."

A végső döntést a jövő évi kongresszuson hozzák majd meg, de szerinte

"a rendezés odaítélésében döntő szerepe lesz a kormányzat garanciájának, a kedvező politikai légkörnek."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.