Csak a forgalmistán múlt, hogy nem ment egymásnak két tehervonat Herceghalomnál

A forgalmista éberségének köszönhető, hogy nem történt komoly vonatbaleset csütörtök éjjel Herceghalomnál, számolt be az RTL Klub Híradója. Két tehervonat haladt egymással szemben, de a Bicske felől érkező, valószínűleg fékhiba miatt nem tudott időben lelassítani. Ezt vette észre Kopócsi Zsuzsanna forgalmista, aki a másik, Biatorbágy felől érkező szerelvényt kézzel intette megállásra. 

Alig pár másodperce volt az ütközés elkerülésére,

mondta telefonon a RTL-nek. A két vonat kétszáz méterre állt meg egymástól.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.