Úgy vérig sértették a franciák az albánokat, hogy a vendégjátékosok pályára sem akartak lépni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Késéssel indult a párizsi Franciaország-Albánia Európa-bajnoki selejtező, mégpedig azért, mert a francia szervezőknek sikerült végig sérteniük az albánokat. Kétszer. 

A kezdés előtt szokás szerint felálltak a csapatok a himnuszokhoz. Az albánokéval kezdődött volna, de a franciák mellényúltak, és az albán helyett az andorrai himnusz hangzott el. Érdemes megnézni az albánok játékosok arcát.

Az albán szurkolók nemcsak furcsán néztek, de nagyon felmérgelték magukat. Különös látvány lehetett azoknak a nézőknek, akiknek fogalmuk sem volt a cseréről, hogy az albánok miért beintve hallgatják a saját himnuszukat.

Aztán a hangosbemondó igyekezett jóvá tenni a hibát, és elnézést kért a szurkolóktól. De az albánok helyett az örményektől (Arménie). Ami nem használt az ügynek. Ezek után az albán játékosok addig nem voltak hajlandóak elkezdeni a meccset, amíg nem játsszák le a himnuszukat. Végül ez megtörtént, a meccs csúszással, de elindult. A franciák az első félidőben gyorsan rúgtak két gólt, az egyik ilyen volt. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.