Úgy vérig sértették a franciák az albánokat, hogy a vendégjátékosok pályára sem akartak lépni

Késéssel indult a párizsi Franciaország-Albánia Európa-bajnoki selejtező, mégpedig azért, mert a francia szervezőknek sikerült végig sérteniük az albánokat. Kétszer. 

A kezdés előtt szokás szerint felálltak a csapatok a himnuszokhoz. Az albánokéval kezdődött volna, de a franciák mellényúltak, és az albán helyett az andorrai himnusz hangzott el. Érdemes megnézni az albánok játékosok arcát.

Az albán szurkolók nemcsak furcsán néztek, de nagyon felmérgelték magukat. Különös látvány lehetett azoknak a nézőknek, akiknek fogalmuk sem volt a cseréről, hogy az albánok miért beintve hallgatják a saját himnuszukat.

Aztán a hangosbemondó igyekezett jóvá tenni a hibát, és elnézést kért a szurkolóktól. De az albánok helyett az örményektől (Arménie). Ami nem használt az ügynek. Ezek után az albán játékosok addig nem voltak hajlandóak elkezdeni a meccset, amíg nem játsszák le a himnuszukat. Végül ez megtörtént, a meccs csúszással, de elindult. A franciák az első félidőben gyorsan rúgtak két gólt, az egyik ilyen volt. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.