Budapesti rendőrök az illegális gyorsulási versenyek nyomában

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A rendőrök annak érdekében, hogy megakadályozzák a gyorsulási versenyeket, kiszűrjék az ittas vagy más szer hatása alatt álló személyeket, illetve javítsák a közlekedésbiztonsági helyzetet, ellenőrzést hajtottak végre - írja a police.hu az akcióról, amelyet csütörtök és péntek éjjel hajtott végre 40 rendőr, 6 polgárőr, 4 közterület-felügyelő és a Nemzeti Közlekedési Hatóság 4 munkatársa.

A 174 igazoltatás mellett ellenőriztek 207 gépkocsit is, és 24 szabálysértési feljelentést tettek, 20 esetben engedély nélküli átalakítás miatt – ami a feljelentés mellett a forgalmi engedélyek azonnali bevonásával járt. A Közlekedési Hatóság munkatársai 11 autót szigorított műszaki vizsgára rendeltek be. 

A BRFK azt ígéri, hogy folytatja az akciókat az illegális gyorsulási versenyek ellen.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.