Budapesti rendőrök az illegális gyorsulási versenyek nyomában

közlekedés
2019 szeptember 08., 07:48
comments 226

A rendőrök annak érdekében, hogy megakadályozzák a gyorsulási versenyeket, kiszűrjék az ittas vagy más szer hatása alatt álló személyeket, illetve javítsák a közlekedésbiztonsági helyzetet, ellenőrzést hajtottak végre - írja a police.hu az akcióról, amelyet csütörtök és péntek éjjel hajtott végre 40 rendőr, 6 polgárőr, 4 közterület-felügyelő és a Nemzeti Közlekedési Hatóság 4 munkatársa.

link Forrás

A 174 igazoltatás mellett ellenőriztek 207 gépkocsit is, és 24 szabálysértési feljelentést tettek, 20 esetben engedély nélküli átalakítás miatt – ami a feljelentés mellett a forgalmi engedélyek azonnali bevonásával járt. A Közlekedési Hatóság munkatársai 11 autót szigorított műszaki vizsgára rendeltek be.

A BRFK azt ígéri, hogy folytatja az akciókat az illegális gyorsulási versenyek ellen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.